Test gratis producten!

06 juli 2018 – Er zijn verschillende sites/apps waar je gratis, of in ieder geval met flinke korting, producten kunt testen.

Zo gebruik ik vaak de app Scoupy, waarbij je diverse producten gratis kunt testen door eerst het betreffende product te kopen en je vervolgens je kassabon upload en het geld terug krijgt. Binnen 2 dagen staat het geld meestal weer op je rekening. Enige nadeel is dat je het wel eerst zelf moet voorschieten èn je moet niet vergeten de kassabon mee te nemen. Mijn ervaring is trouwens dat de kassabon van de Plus niet goed leesbaar is en daardoor vaak wordt afgekeurd.

Een andere site voor leuke testproducten is theinsidersnet.com. Nadat je geselecteerd bent om te testen (je moet per product inschrijven door een aantal vragen te beantwoorden)krijg je meestal een pakket, op te halen bij de dichtstbijzijnde UPS-point. Zo heb ik via hen onder andere Sultana, Appelsientje, Starbucks, Nutella, Belvita ontbijtbiscuits, Lays oven chips en Santa Maria Tex Mex mogen testen. Je krijgt dan producten voor jezelf èn om uit te delen. Ook leuk voor familie, vrienden, buren en collega’s!

Mora testHet laatste wat we mochten testen waren 3 soorten Mora Ovensnacks. Deze snacks moesten we overigens wel eerst zelf kopen (kosten snacks: € 10,07) waarna we de bon via de site konden uploaden en we € 10,- terug kregen. Het toeval wilde dat mijn dochter tijdens de testperiode haar verjaardagsfeestje vierde. Een dankbaarder testpanel kon ik me niet wensen!

Tot slot heb ik ook een account bij Optimel (Eurosparen kan ook, die zijn aan elkaar gekoppeld). Naast dat je spaart voor korting op uitjes, bv bioscoopbezoek,  of gadgets, kun je ook hier soms gratis producten testen. Ook hier koop je eerst het product, voert de actiecode in op de site of app en krijgt het geld later teruggestort. Voor het sparen voor uitjes vind ik het een nadeel dat het merkproducten zijn, dus vaak duurder. Maar een voordeel daarvan is dat ze ook vaak in de aanbieding zijn!

Test u ook mee?!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: