Thuisafgehaald.nl

11 september 2018 – In een eerdere blog schreef ik over de deeleconomie, waarin ik ook aangaf een account te hebben bij Thuisafgehaald.nl, een site waarin je maaltijden kunt aanbieden die mensen in je omgeving dan, tegen een kleine vergoeding, bij je op kunnen halen.

Al lange tijd was ik niet meer op de site geweest. Totdat ik een nieuwsbrief kreeg en besloot weer eens een kijkje te nemen. Allereerst zonder in te loggen mijn woonplaats ingetypt om te zien welke maaltijden er af te halen zijn in mijn omgeving. Hmm, raar, mijn naam staat er niet eens bij! Nu maar eens inloggen. Maar ook na het inloggen staat mijn naam niet bij het rijtje koks in onze woonplaats.

Na een mailtje naar Thuisafgehaald.nl blijkt dat ze, om het voor afhalers overzichtelijk te maken, koks die drie maanden of langer geen maaltijd hebben gedeeld niet meer zichtbaar maken op de site. Hun advies: bied een maaltijd aan en je zou weer zichtbaar moeten worden.

pastasaladeZo gezegd, zo gedaan. Eén van onze favoriete gerechten heb ik op aangeboden gezet. Wat tijd betreft lukt dat vandaag niet meer. Maar morgen is mijn man thuis en zijn specialiteit is een heerlijke pastasalade. Men kan inschrijven tot ’s avonds en dan de volgende dag tussen 17.00 – 18.00 uur het gerecht ophalen. Tot mijn verbazing kwam er een extra nieuwsbrief van Thuisafgehaald.nl aan alle op de nieuwsbrief geabonneerden in mijn woonomgeving (en direct daarna een mailtje van mijn man die ook op de nieuwsbrief is geabonneerd met de vraag wat ik nu weer aan het doen ben ….).

Met het weten dat ik weer op de lijst sta was mijn doel eigenlijk al bereikt voor vandaag. Maar tot mijn verbazing kregen we een aanvraag!! Dus nu snel de boodschappen halen, kan mijn man morgen de heerlijke pastasalade maken. Eten we deze zelf ook nog eens, want dat was al weer veel te lang geleden!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: